NIEUWS

PROJECTEN

WERKWIJZE

BUREAU

Max Willems Architects

NL

DE

House RK1

Aanbouw

 

 

Locatie

Amersfoort

 

Jaar

2017

 

Programma

- Eetkamer

- Woonkamer

- Muziekkamer

- Keuken

- Tv-hoek

 

Ontwerp

Deze stijlvolle jaren ‘30 woning krijgt een eigentijdse aanbouw met een moderne keuken en een ruime eet -en tv-kamer met behoud van karakteristieke eigenschappen.

 

De doelbewuste contrasterende materiaalkeuze van de bakstenen materialisatie van de jaren ‘30 woning en de strakke antracietkleurige gevelbekleding zorgen voor een moderne en eigentijdse uitstraling van dit ontwerp.

 

Het bijzondere ontwerp is aan de achterzijde geflankeerd door een grote schuifpui, waardoor de tuin onderdeel wordt van het woongedeelte. Hierdoor wordt een interessant samenspel van in -en exterieur gecreëerd, waardoor er een optimaal en sfeervol woongenot ontstaat...

 

© Max Willems Architects 2013 - 2018 | | Algemene voorwaarden Disclaimer