NIEUWS

PROJECTEN

WERKWIJZE

BUREAU

Max Willems Architects

NL

DE

House WL1

Restyling

 

 

Locatie

Sittard - Nederland

 

Programma

- Zitkamer

- Tv-kamer

- Keuken

- 4 Slaapkamers

- 2 Badkamers

- Praktijkruimte

 

Ontwerp

Re-design van een gedateerde bungalow, waarbij de woonkamer en keuken in verbinding staan met de achtertuin.

 

Het idee bestaat uit het restylen van een bestaande bungalow uit de jaren ’70. De buitengevel is opnieuw geïsoleerd en van stucwerk voorzien waardoor de bungalow een nieuw uiterlijk krijgt en een betere energiehuishouding. De bestaande constructie en openingen zijn hierbij zoveel mogelijk gehandhaafd om kosten te  besparen. De begane grondvloer aan de achterzijde is verlaagd waardoor een splitlevel is gecreëerd, zodat de woonkamer door een nieuwe glazen gevel met de tuin wordt verbonden. De bestaande garage heeft plaats gemaakt voor een professionele praktijkruimte. Boven de praktijkruimte bevinden zich drie slaapkamers met badkamer en achter de entree is de master slaapkamer met uitzicht richting het centrum en een riante badkamer.

© Max Willems Architects 2013 - 2018 | | Algemene voorwaarden Disclaimer