NIEUWS

PROJECTEN

WERKWIJZE

BUREAU

Max Willems Architects

NL

DE

House Patio 2 Walls

Bachelor Project

 

 

Locatie

Schimmert / Nuth - Nederland

 

Programma

- Woonkamer

- Keuken

- Badkamer

- 3 Slaapkamers

- Hobbyruimte

- Toilet

- Garage / carport

 

Ontwerp

Het ontwerpen van een villa tussen twee constructieve wanden op een langwerpige kavel van 400 m2, waarop 50 procent woonoppervlakte gerealiseerd wordt.

 

De ruimtes in de villa zijn zo gecreëerd, dat het zonlicht en de zonnewarmte zo efficiënt mogelijk gebruikt kan worden. De slaapkamers en de badkamer krijgen hierdoor in de ochtend daglicht en zonnewarmte, waardoor het biologisch ritme van de bewoners wordt geactiveerd. In de avond, wanneer men zich voornamelijk in het leefgedeelte begeeft, schijnt de zon de woonkamer en de keuken binnen.

© Max Willems Architects 2013 - 2018 | | Algemene voorwaarden Disclaimer