NIEUWS

PROJECTEN

WERKWIJZE

BUREAU

Max Willems Architects

NL

DE

Villa Stationsstraat

Nieuwbouw

 

 

Locatie

Elsloo

 

Programma

- Entreepartij met vide

- Eetkamer

- Tv-kamer

- Keuken

- Bijkeuken

- 4 Slaapkamers

- Walk-in closet

- 2 Badkamers

- Kantoor, berging, opslagruimte

 

Ontwerp

Op de scheiding tussen de oude dorpskern van Elsloo en het nieuwe gedeelte waar vroeger het postkantoor van Elsloo was gevestigd, wordt deze onder architectuur ontworpen moderne villa gerealiseerd.

 

Kenmerkend voor de villa zijn de twee strakke volumes, waarbij het onderste volume in een lange, slanke en uiterst stijlvolle gevelsteen wordt gematerialiseerd en als het ware als plint dient voor het daarboven liggende wit gestucte volume met zijn verfijnde uitsparing met grote glaspartijen.

 

Het ontwerp is niet alleen qua architectuur van hoog niveau, tevens zal het interieur van deze villa in de gehele visie van het ontwerp meegenomen worden, om als zodanig het maximale te bereiken. Voor de energiehuishouding zal de woning gebruik maken van zonnepanelen en een warmtepomp om te voldoen aan de nieuwste duurzaamheidsvereisten.

 

Dit riante woonhuis op deze prominente plek in Elsloo biedt een luxe en een moderne eigentijdse uitstraling, maar bovenal veel wooncomfort en leefplezier.

 

© Max Willems Architects 2013 - 2018 | | Algemene voorwaarden Disclaimer