NIEUWS

PROJECTEN

WERKWIJZE

BUREAU

BIOGRAFIE

CONTACT

NL | EN |DE

House H1

Verbouwing

 

 

Locatie

Meerssen - Nederland

 

Programma

- Woonkamer

- Keuken

- Badkamer

- Master slaapkamer

- Gastenverblijf

 

Ontwerp

Uitbreiding van een woning met gastenverblijf, waarbij de nieuwe ruimtes geleidelijk overgaan in de tuin.

 

De bestaande woonkamer en de keuken op de begane grond zijn uitgebreid en de achtergevel bestaat volledig uit glas, zodat een verbinding met de tuin ontstaat. Via de glasoppervlakte aan de zijgevel wordt de woonkamer van indirect daglicht voorzien. Op de eerste verdieping aan de voorzijde zijn twee slaapkamers. Aan de achterzijde van de eerste verdieping is de master bedroom met uitzicht over het weiland en een badkamer. Het gastenverblijf, welk door een gang met het woonhuis is verbonden, bestaat uit een slaapkamer en badkamer en bevindt zich achter de woning.

Max Willems Architects

© Max Willems Architects 2013 - 2015 | | Algemene voorwaarden Disclaimer