PROGRAMMA
- Zitkamer
- Tv-kamer
- Leefkeuken
- Lounge met dakterras
- 4 Slaapkamers
- 3 Badkamers
- Kantoor
OMSCHRIJVING
Op Campagne, de mooie bosrijke zuidflank van Maastricht, aangelegd op de noordhelling van het Jekerdal en uitzicht op Chateau Neercanne en St. Pieter, is deze gedateerde bungalow gerestyled tot een luxe villa met legio mogelijk-heden en een toepasselijke toedichting van de naam “Villa Panorama”.

INNOVATIEF
Deze villa illustreert wat er met integrale tijdloze architectuur, waarbij elk detail klopt, bij een gedateerd object gerealiseerd kan worden. Het is niet alleen een ontwerp van hoogstaand nivo, echter ook een villa die in elk opzicht is vertaald in een eigen, ruimtelijke en bovenal functionele villa naar de wensen van de opdrachtgever.

FUNCTIONEEL, TIJDLOOS, RUST EN OPTIMAAL COMFORT
Het woongedeelte is gedefinieerd in de verschillende ruimtes en er is rekening gehouden met direct tuincontact en contact met de fraaie omgeving door de omgeving integraal onderdeel te maken, waardoor de villa zich kenmerkt door sfeer en daardoor meer importantie heeft. Het dakterras biedt naast optimaal zitcomfort een uniek uitzicht over de bosrijke zuidflank van Maastricht. De materialisatie van de villa is tot een minimum beperkt, waardoor er rust wordt gecreëerd en de subtiele details duidelijker naar voren komen.

MINIMALISTISCH
Er is bij het ontwerp onder meer gebruik gemaakt van een lange, slanke en uiterst stijlvolle gevelsteen die een subtiel accent geeft, naast het strakke wit gestucte volume met z’n verfijnde uitsparing met grote glaspartijen. Het minimalistisch ontwerp etaleert een tijdloze, flexibele en smaakvolle luxueuze villa, te weten “Villa Panorama” op een schitterende locatie.

INTERESSANTE PROJECTEN

Back to Top